جمعه 31 فروردين 1403 شمسی /4/19/2024 7:12:57 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:28626
  • زمان انتشار:چهارشنبه 13 اسفند 1399-21:5
  • کاربر:
توسط ذوب آهن اصفهان صورت گرفت:

در پنجمین جشنواره ملی محصول برتر ایرانی که در تاریخ ۱۳ اسفند ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر مدل مرجع نوآوری محصول(PIRM)، ریل تولیدی "زبانه سوزن ۶۰E۱A۱" ذوب آهن اصفهان گواهی نامه و لوح زرین نوآوری محصول برتر ایرانی در سال ۱۳۹۹ را دریافت کرد.
کسب لوح زرین و گواهینامه جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی

به گزارش بیرونیت، مهدی نصر، معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان، پس از دریافت گواهینامه و لوح مذکور گفت: هدف از حضور در این جشنواره، معرفی محصول جدید ریل زبانه سوزن به عنوان یک محصول استراتژیک و مهم در زمینه حمل و نقل ریلی است.

وی افزود: این محصول قبلا از دو شرکت اروپایی در فرانسه و اتریش خریداری می شد و با توجه به تحریم های موجود، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی برای تهیه این محصول با مشکل مواجه شده بود، در همین راستا درخواست تولید آن به ذوب آهن اصفهان ابلاغ شد و با همت کارکنان این شرکت با موفقیت به تولید رسید.
وی اضافه کرد: این رویداد مهم، مصداق تبدیل ،"تهدید تحریم" به "فرصت" است و خوشبختانه بر اساس نیاز کشور، ذوب آهن اصفهان با نوآوری و تولید ریل زبانه سوزن، توانمندی خود را در این عرصه ثابت کرد.
وی ضمن قدردانی از کارکنان شرکت، بویژه همکاران سخت کوش حوزه بهره برداری و مدیریت مهندسی نورد همچنین حمایت های مدیریت عالی شرکت، اظهار امیدواری کرد که با حمایت های لازم و همت و همدلی، همچنان فعالیت های ملی و نوآورانه در شرکت استمرار یابد و پیشگامی ذوب آهن اصفهان در این عرصه استحکام یابد.
وی همچنین یاد آور شد: ذوب آهن اصفهان تولید محصولات با ارزش افزوده بالا را در برنامه های سال ۱۴۰۰، به صورت ویژه مدنظر قرار داده است.
مهندس شیرین پرور مدیر پژوهش،فناوری و بومی سازی این شرکت نیز در حاشیه این رویداد گفت: بر اساس نیاز مشتری تا کنون تعداد ۲۰۰ شاخه از این ریل تولید و تحویل شده است.
وی همچنین نیاز کشور برای نوسازی و توسعه خطوط جدید را حدود ۲هزار ۵۰۰ تن محصول ریل سوزن عنوان کرد و گفت: ذوب آهن اصفهان تولید این محصول را در برنامه کار خود قرار داده است.
محمد ناطق رئیس کمیته ارزیابی جشنواره و قائم مقام دفتر توسعه فناوری و نوآوری های صنعتی شریف گفت: توسعه نوآوری به عنوان یک عامل رقابت پذیر است و سازمانها باید دارای دو بال مهم نوآوری مستمر در حوزه محصول و موفقیت در بازاریابی و برندینگ داشته باشند. در این راستا توانمندیهای دانشگاه نیز معرفی و شبکه نوآوری برای سازمانها ایجاد می شود. سازمانها باید به دنبال راه اندازی بخش نوآوری محصول با مشارکت دانشگاه باشند. وی به برخی از مشکلات سازمانها اشاره کرده و راهکارهایی را ارائه کرد.
علی ملکی رئیس پژوهشکده سیاستگذاری شریف و دبیر علمی این رویداد نیز خاطر نشان کرد که بیش از ۵۰۰ شرکت با همکاری دانشگاه از پتانسیل آن استفاده می کنند.

وی بیان کرد که سازمانها باید از اقتصاد صنعتی به اقتصاد نوآوری روی آورند و شرکتهای بزرگ باید پا به میدان گذاشته و با نوآوری که یک وظیفه ملی است فعالیت کرده و در ادامه شرکتهای نوپا راه اندازی شوند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین